Dziko w Sercu Dziko w Kuchni
Zapraszamy serdecznie na całodzienne warsztaty kulinarne poświęcone
DZIKIEJ KUCHNI,
które odbędą się w Ajanta Centrum Rozwoju okolicznym lesie oraz łąkach.
Nauczymy się rozpoznawać, pozyskiwać i przyrządzać dziko rosnące wokół nas rośliny jadalne. Rośliny te od pokoleń używane były przez człowieka jednak przez uprzemysłowienie produkcji jedzenia zostały zapomniane prawie zupełnie.
Podczas warsztatów wyruszymy na łąkę oraz do lasu by nazbierać produktów do wspólnego przyrządzenia wyrafinowanych potraw z dzikich roślin.
Każdy z uczestników pozna, nauczy się zbierać i przyrządzać omawiane rośliny.
Zapewniamy dobrą zabawę, jeszcze lepsze jedzenie oraz niesamowitą przygodę i maximum energii!!
TERMIN: 13 września 2015, w godzinach 10.00 - 16:30
INWESTYCJA: 150zł/osoba lub 240 zł/rodzina (rodzice z dziećmi lub para)
REZERWACJA miejsca na warsztatach u organizatora :Filip Malinowski tel 509 936 216
Potwierdzenie rezerwacji po dokonaniu przedpłaty 50 zł/osoba.
O uczestnictwie decyduje wpłata zaliczki na konto 71102050110000950201162387
Pko Bp Filip Malinowski
W tytule przelewu proszę o podanie imiennia i nazwiska oraz ilości osób towarzyszących.
Prowadzący FILIP MALINOWSKI - architekt kulinarny, fascynat samowystarczalności, zdrowego i dobrego jedzenia, prezes Fundacja Zdrowego Życia, organizator Wolny Jarmark Toruński, konsultant Young Living Essential Oils.